onsdag, januar 30, 2008

Skitur


Cathrine har lenge hatt lyst til å gå på langrenn, og har faktisk ikke gått på langrenn på mange år, men i dag skulle Arne og Andreas gå på ski, så ho slang seg med. Det gjorde også Haakon Arne. Vi hadde en veldig koselig tur, egentlig skulle vi bare vandre litt i lysløypa, men det endte opp med at vi kjørte ned til Stranda. Mesteparten av veien var bare nedover noe som i og for seg er ganske morsomt, men vi kombinerte det med utråkka løyper med masse løssnø (noe som er gull når du står på slalom, men ikke så digg med tynne langrennsski) og helt mørkt. Det ble mange knall og fall, men det var kjempemorro forde.

Vi hadde fordelt arbeidsoppgavene på forrhånd, jeg skulle ha med kopper, Andreas skulle ha med varmt vann og Arne skulle ha med solbærtoddy. Arne klarte desverre ikke å huske solbærtoddyen, men da fikk vi oss en rast utenfor Dregetua i stede. Var jo koselig det og.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det så koslig ut! I Spydeberg venter i forsatt på at snøen skal komme. Det har kommet 5 cm snø i natt.

palmakristin sa...

virka som dokke ha de bra kjekt ja :)

Anonym sa...

Hei. Ja du er heldig. Her er det stormen Tuva som herjer og er en blanding av regn og sludd....

Anonym sa...

Det er godt å se at du sannsyneligvis ikke har pådratt seg "skiangst" etter div skiturer til Skimtefjell i barndommen

Ruth Iren sa...

Herrligt! Neste gang bler eg me vettu ;) uden skismørning :P

Henriette sa...

Herlig med snø. Denne helga skal det bli skikkelig kaldt i Tromsø, og det har faktisk kommet en god del snø:-)

JC sa...

ÅåÅ langrenn er jo bare kjempekoselig... (når man ikke tryner ned bakken, sklir på vei opp bakken, er utkjørt halvveis til mål osv....) Det er mye mer sjarm enn slalom! :) Burde vært flinkere til å dra opp i marka, jeg som bor i oslo og greier...