søndag, desember 17, 2006

Bartleif


Jeg håper ingen lærere på Vestborg ser dette. For nå skal jeg nemmelig pressentere en hyggelig liten fyr for dere. Men grunnen til at jeg håper ingen lærere ser dette, er fordi denne hyggelige fyren bor på storfjorden, og storfjorden er jo et jenteinternat. Men her kommer pressentasjonen:

Navn: Bartleif
Aldre: 2 døgn
Kjønn: Hannkjønn
Sivil status: På leting etter en barteline
Familie: 2 opphavsmenn, Bartemusene

Historikk: Bartleif ble til nede i Roma, men veien til Vestborg på Stranda har vært lang, men den husker han ikke så mye av, siden han da ikke hadde så mye inne i hodet sitt. Men hans opphavsmenn (Kvinner) kan bekrefte at han blant annet har vært innom Nille på Amfisenteret på Moa.

Bartleif er en livsglad og eventyrlysten person, men han er så alt for redd for at livet hans skal bli for kort, for han er eventyrlysten, og foreløbig har han bare sett 2 rom av storfjorden.

Hvis dere kjenner en liten Bartline, så er det bare å si fra... Bartleif fortjener en frue før han må si farvell til denne verdenen.

Vi Bartemuser er glad i deg Bartleif.. Glem aldri det!!

4 kommentarer:

palmakristin sa...

sinnsvakt bra! hehe.. du e mej ei oppfinnsom lita bartemus! klokka e forresten 23.57,å ej he internett =) lykke til på mattetentamen i mårga, du fiksa de nok! he du henta klementina forresten? gla i dej! PS! vi må fikse bartline snarast, han kankje feire jul aleine.. eller skal han vere til pynt på julefesten? ute i gangen liksom? ;)

Anonym sa...

De galne har det godt :) Jeg gleder meg sinnsykt til torsdag....

Anonym sa...

Veldi bra beskreve cathrine! :D
Dokke såg utruli søte ut i krone! ;) hehehe...
gla i dej!

---> rebekka

Anonym sa...

sinnsjukt bra:D