søndag, november 26, 2006

Filmkyss



Nå må jeg bare få ut min irretasjon over en eller annen filmlager... Nå har nettopp jeg og 2 venninner sitti å sett en jentefilm "high school musical", den begynner med en gutt og en jente som møte hverandre, jentefilmregelen sier da at de skal bli sammen. Etter ca 5 min av filmer får vi nesten det første kysset... Resten av filmen er da opplagt.. De blir sammen... Filmen fortsetter med en sær handling, men den var litt gøy og.. så kommer vi til slutten.. Da de begge har vunnet noe og er glade og står og holder rundt hverandre.. Jess, nå kommer kysset tenkte vi, men nei. Det kom aldri noe kyss... Hvordan kan man lage en jentefilm uten et eneste kyss? Et kyss på kinnet var alt vi fikk. Hva er humoren med det?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Da er visst nok en film som har gått på Disney Channel og da er sømmelighetsfaktoren nesten enda høyere i Sambandet. Ellers kan det jo hende at regisøren har lagt inn en liten pratical joke

Anonym sa...

Å! david digger den!(han har cden og ønsker seg filmen til jul!:) Men det er jo barne-tv så kan jo ikke være så grovt sikkert.. Men jeg har ikke sett den.. Er den bra, sånn bortsett fra at det var lite eller ingen kyssing?:)

palmakristin sa...

ej e so gale eni! forferdeli skuffelse asso.. :P

Anonym sa...

Hehe.. men det var jo en søt film da.. :P

Anonym sa...

heilt eni, såg den for ca 2 veke sia, men ej å brenda ska sjå den i kveld, trur ej vertfall. men ej lika dårlige jentefilma ej, so ej syns den e søt

Anonym sa...

FY FIETE!! E d MULI! En sukker-honning-sirup-sukkerspinn-rosa-jentedrømm-film UUTEN et skikkeli kyss! ?????? HÆ!? Ej blir nesten kvalm ej asso :S D va d minste so kunne skje etter alt d sukker-søte so skjedde der asso:P Dei va jo "ment to be".....heise d! Forstår godt at du e fustrert asso....då e vi i allelfall 3! ;)
Klem frå Rebekka! <3